CARE ESTE ROLUL UNEI APLICATII DE TIP DRIVER

Nepotrivite in cazul gazelor inflamabile sau explozibile sau a vaporilor, decat in cazul folosirii unui ventilator cu actionare prin curea. Aceste doua feluri de aer circula prin cele doua canale. Dezavantajele venilatoarelor montate in canal rezida din nivelul de zgomot emis in mediul exterior. Racordurile tubulaturii la ventilatoare ar trebui proiectate fara restrictii si cu minim de perturbare a curentului de aer deoarece defectele unuia sau a amandurora vor afecta nefavorabil performanta ventilatorului. Pentru modelarea termenilor suplimentari se folosesc ipoteze simplificatoare. In practica instalatiilor, amestecul incomplet in incapere si gradientul de temperatura nefavorabil si locatia gurilor de evacuare impreuna cu aerul introdus, pot cauza scurt-circuite ale aerului introdus spre gurile de evacuare si eficienta poate scadea. Jeturile de aer sunt folosite pentru a crea o miscare a aerului suficienta in interiorul incaperii pentru a circula si a amesteca intregul volum de aer din incapere.

Uploader: Fauzragore
Date Added: 10 February 2014
File Size: 45.46 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 77402
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Schimbul de aer in unitatea de timp este asociat cu volumul camerei care in general nu are nici un efect asupra performantei sistemului.

Dezvoltare de noi produse

Distributia in camera rezulta prin efectul de piston curgere unidirectionala a aerului. Instalarea este intotdeauna posibila in orice pozitie. Smith de la Douglas Aircraft. Modelul de introducere a aerului turbionar asigura un inalt grad de inductie, facand ca difuzoarele de aer turbionar sa apkicatii atat introducerea de aer rece cat si de aer cald.

Testare software – Wikipedia

Concentratia contaminantilor, temperatura sau umiditatea, si eficienta locala sunt in functie de locatie si de puterea surselor in relatie cu orificiile de admisie si evacuare. In zonele stagnante aerul este mult mai impurificat.

Related Posts  HP COMPAQ 4000 PRO SFF PC DRIVERS FOR MAC

Viteza maxima calculata in zonele ocupate se bazeaza pe aceste miscari datorate temperaturii. Perdelele de aer sunt dispozitive de ventilare locala folosite la cladirile publice si industriale pentru a reduce curentii de aer prin deschiderile din peretii exteriori ai constructiilor. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Ideea principala inabordarea ventilatiei ca inlocuire este urmatoarea: De asemenea sunt echipati cu palete rotative,facand posibila refularea aerului alternativ de pe verticala pe orizontala.

Editor de text

Distributia aerului bazata pe difuzoare rotative. Nepotrivite in cazul gazelor inflamabile sau explozibile sau a vaporilor, decat in cazul folosirii unui ventilator cu actionare prin curea. Daca sunt utilizate gaze ce nu prezinta un pericol, motorul este plasat direct in curentul de aer.

Racordurile tubulaturii la ventilatoare ar trebui proiectate fara restrictii si cu minim de perturbare a curentului de aer deoarece defectele unuia sau a amandurora vor afecta nefavorabil performanta ventilatorului. Aceste doua feluri de aer circula prin cele doua canale. Daniel Guggenheim School of Aerospace Engineering. Aerul introdus trebuie distribuit in asa masura incat sa nu fie deranjata miscarea ascensionala a aerului.

Avantaje si utilizari uzuale: Elementele principale ale centralei de ventilare sunt: Efectul dispare complet la viteza mai mica de 0. Penetrarea depinde de noxele care plutesc in raport cu forma aerului refulat.

De exemplu, in cazul gurilor de refulare si evacuare plasate pe aceeasi parte a peretelui, viteza de intrare fiind prea scazuta, o sarcina termica mai ridicata va intoarce curentii de aer in gura de evacuare. Elementul suplimentar pentru tratarea aerului este instalatia de umidificare.

Related Posts  82856G GRAPHICS DRIVER FOR WINDOWS 7

Principalele elemente ale unei instalatii de ventilatie – Blog Vollmax

Aceasta inseamna ca de obicei numarul gurilor de refulare este ridicat. In unele cazuri mai speciale forma jetului de aer este mai usor de reglat rotindu-l din interior decat din exterior.

Introducerea de aer cald si rece prin aceste unitati din tavan nu poate in mod normal respecta cerintele in termenii gradientului de temperatura, eficienta ventilatiei si viteza in zona ocupata in acelasi timp. Aerul este separat in doua parti in centrala de aer. Bataia jetului turbionar este intre 2 si 7 m.

Performanta sistemului este evaluata comparand performante atinse aferente solutiei alese. Ventilatoarele de canal sunt potrivite pentru evacuare, admisie ca si pentru instalatiile de ventilare echilibrata. Aplicatiile includ asigurarea conditiilor de confort, aerisire, racire, etc Dezavantaje: Instalatia de dezumidificare a aerului Dezumidificarea locala a aerului. Daca nu exista racord la apa calda echipamentul sefoloseste caer racire. Datorita nivelului inalt de amestec, viteza in zona rezidentiala este relativ joasa.